The Brussels Map Circle

HomeExhibitions → Exposició Catalunya als mapes dels segles XVII i XVIII

Exposició Catalunya als mapes dels segles XVII i XVIII


Bercelona, Spain

Organisation: Universitària de Barcelona

El proper 8 de novembre es realitzarà l'acte de presentació de l'exposició Catalunya als mapes dels segles XVII i XVIII a la Sala d'Exposicions UAB. A continuació tindrà lloc una xerrada sobre la col·lecció Martí Gelabertó de mapes antics de la Cartoteca General.
Dilluns 23 d'octubre es va obrir al públic l'exposició Catalunya als mapes dels segles XVII i XVIII a la Sala d'Exposicions UAB (Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General). L'exposició traça un recorregut cronològic per la representació del territori de Catalunya i de Barcelona a partir d'una selecció de mapes i vistes pertanyents a la Col·lecció Martí Gelabertó de mapes antics de la Cartoteca General, creada amb la donació de l'historiador Martí Gelabertó.
Dimecres 8 de novembre, a les 12h, es realitzarà la presentació formal a la mateixa Sala d'Exposicions i seguidament es durà a terme una xerrada sobre la col·lecció de mapes antics Martí Gelabertó de la Cartoteca General a la Sala de Cinema de la UAB. Hi participaran Carme Montaner, cap de la Cartoteca de l'Institut Cartogràfic de Catalunya; Martí Gelabertó historiador i donant de la col·lecció de mapes, i Pau Alegre, professor del Departament de Geografia UAB i coordinador de la Cartoteca General.
Note: Closing date has not been communicated.
Venue: Sala d'Exposicions UAB, Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General, Universitat Autònoma de Barcelona
URL: